Технологія кластерізації на базі штучних нейронних мереж для оптимізації інформаційної бази тестів - Костікова, М. В.; Скрипіна, І. В.; Костикова, М. В.; Скрипина, И. В.; Kostikova, М. V.; Skrypina, I. V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
З метою оптимізації формування тестових завдань подано можливу формалізацію даних, технологію кластеризації на базі штучних нейронних мереж. Визначено задачі, які виникають при створенні бази даних тестових завдань. Запропоновано процедуру навчання нейронної мережі з використанням пакета математичного моделювання Matlab.
Технология кластеризации на базе искусственных нейронных сетей для оптимизации информационной базы тестов
Technology of clusterization on the basis of artificial neural networks for optimization of the information basis of tests
Keywords: Moodle; інформаційна база тестів; самоорганізація; оптимізація; фактор; нейронна мережа; кластеризація; мережа Кохонена; Moodle; информационная база тестов; самоорганизация; оптимизация; фактор; нейронная сеть; кластеризация; сеть Кохонена; Moodle; test database; self-organization; optimization; factor; neural network; clustering; Kohonen network; 004.942