Пристрiй управлiння свiчками накалювання - Сєрiков, Георгiй Сергiйович; Сєрiкова, Iрина Олексiївна; Московченко, Дмитро Олександрович; Кубата, Вiталiй Георгiйович; Назаров, Олексiй Сергiйович (My University, 2015)
Пристрій управління свічками накалювання, який складається з мікроконтролера та регулятора з широтно-імпульсною модуляцією для подачі енергії на свічки імпульсами, який відрізняється тим, що для кожної свічки накалювання використовується індивідуальні ШІМ-регулятори з мінливим коефіцієнтом шпаруватості, які з'єднані з мікроконтролером, що має зв'язок з ЕБУ двигуна, з використанням імпульсів однієї сили, які подаються на свічки накалювання через індивідуальні транзистори, з широтою імпульсу, що змінюється по експоненційної залежності, в залежності від часу роботи стандартних свічок накалювання.
Keywords: деталi машин