Розробка веб-сайту для пошуку зарядних станцій для автомобілів - Чорнобай, Едуард Ігоревич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес створення веб-сторінки за допомогою платформи Google. Мета роботи – створення веб-додатку, який дозволяє користувачам генерувати зображення за їх запитами. Цей веб-додаток забезпечить зручну взаємодію з користувачами через інтуїтивний веб-інтерфейс, надаючи їм інструменти для створення індивідуальних графічних зображень. Мета – розробка веб-додатку для підтримки Екосистеми та пошук станцій зарядки електроавтомобілів. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері цифрового рішення пошуку зарядних станцій для електромобілів. На основі потреб користувачів та аналізу конкурентів було спроектовано архітектуру онлайн платформи, його логіку та створено макет. Було розроблено клієнтську і серверну частину платформи.
Keywords: електроавтомобілі; зарядні станції; HTML; CSS; PHP; Google; Figma