ПОЛІПШЕННЯ ПАЛИВНОЇ ЕКОНОМІЧНОСТІ СУЧАСНОГО БЕНЗИНОВОГО ДВИГУНА В РЕЖИМІ ХОЛОСТОГО ХОДУ - Гутаревич, Ю. Ф.; Карев, С. В.; Шуба, Є. В.; Гутаревич, Ю. Ф.; Карев, С. В.; Шуба, Е. В.; Hutarevych, Y.; Karev, S.; Shuba, Y. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено результати досліджень впливу добавки водневмісного газу до повітряного заряду бензинового двигуна 4Ч 7,65/7,56 із сучасною системою впорскування та зворотним зв’язком на паливну економічність та екологічні показники при роботі в режимі холостого ходу.
УЛУЧШЕНИЕ ТОПЛИВНОЙ ЭКОНОМИЧНОСТИ СОВРЕМЕННОГО БЕНЗИНОВОГО ДВИГАТЕЛЯ В РЕЖИМЕ ХОЛОСТОГО ХОДА
IMPROVING THE FUEL EFFICIENCY OF THE MODERN PETROL ENGINE IN THE IDLE OPERATING MODE
Keywords: холостий хід; система впорскування; водневмісний газ; паливна економічність; екологічні показники; холостой ход; система впрыска; водородсодержащий газ; топливная экономичность; экологические показатели; idling; fuel injection system; hydrogen-containing gas; fuel efficiency; environmental performance.; 621.43