Кредиторська заборгованість: облік, аналіз та аудит - Боровик, Аліна Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розглянуто основні поняття зобов’язання, кредиторська заборгованість, постачальники, підрядники, розрахунки, заборгованість, зроблено аналіз кредиторської заборгованості ТДВ «Новомосковське АТП», вивчено особливості організації бухгалтерського обліку кредиторської заборгованості на прикладі розрахунків з постачальниками та підрядниками на підприємстві, розкрита методика та порядок проведення аудиту кредиторської заборгованості, запропоновано шляхи удосконалення обліку кредиторської заборгованості на підприємстві.
Keywords: облік; аналіз; аудит; автотранспортне підприємство; кредиторська заборгованість; постачальники; підрядники