Облік, аналіз та аудит кредиторської заборгованості - Гораніна, Мілена Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуто основні поняття зобов’язання, кредиторська заборгованість, постачальники, підрядники, розрахунки, заборгованість, зроблено аналіз кредиторської заборгованості ПрАТ «Асфальтобетонний завод», вивчено особливості організації бухгалтерського обліку кредиторської заборгованості на прикладі розрахунків з постачальниками та підрядниками на підприємстві, розкрита методика та порядок проведення аудиту кредиторської заборгованості, запропоновано шляхи удосконалення обліку кредиторської заборгованості на підприємстві.
Keywords: облік; аналіз; кредиторська заборгованість; постачальники; підрядники