Геодезичні роботи при визначенні геометричних параметрів ділянки автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв км 172+800 – км 176+000 - Чміль, Денис Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення з виконання геодезичних вимірювальних і розмічувальних робіт у дорожньому будівництві; аналіз методів визначення геометричних параметрів заокруглень на автомобільних дорогах; визначення геометричних параметрів заокруглень на ділянці автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв з км 172+800 до км 176+000.
Keywords: автомобільна дорога; геометричні параметри; геодезичні вимірювання; похибки вимірювання; теодоліт