Автоматизована система управління паркувальним комплексом: проектування та реалізація - Цимбалов, Артем Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес автоматизації та цифровізації процесу управління та адміністрування паркового комплексу. Мета роботи – розробити системи для паркінгу, яка б спрощувала облік паркових місць автомобілів, спрощувала збирання статистики та надавала клієнтам паркінгу можливості перегляду власної статистики та спрощувало комунікацію з власником паркувального комплексу. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері управління та адміністрування паркових комплексів. На основі виявлених недоліків було спроектовано архітектуру додатку, його логіку та створено макет. Було розроблено клієнтську і серверну частину додатку і розгорнуто на VPS сервері для тестування та користування. Розглянуто основні принципи і функції охорони праці.
Keywords: паркувальний комплекс; система; проєктування; frontend; backend; python; mysql; паркінг