Підвищення ефективності обслуговування замовників ФОП Борох А.О. при міжнародних перевезеннях вантажів - Борох, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі проведено аналіз теоретичних основ організації перевезень вантажів у міжнародному сполученні, розроблено методику підвищення ефективності обслуговування замовників транспортно-експедиційної компанії, розроблено альтернативні транспортно-технологічні схеми доставки вантажів у сполученні Болгарія – Україна та вибрано раціональну транспортно-технологічну схему доставки вантажів ФОП Борох А.О. у сполученні Болгарія – Україна з урахуванням потреб замовника транспортних послуг, по результатам чого оцінено економічну ефективність обраного варіанту.
Keywords: економічний ефект; міжнародні перевезення; схема доставки; транспортно-експедиційна діяльність; витрати на доставку; час доставки