Підвищення ефективності функціонування системи доставки плитки керамічної у напрямку Україна-Франція - Самойлов, Артем Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглядається питання підвищення ефективності обслуговування замовників транспортних послуг підприємства за рахунок раціоналізації схеми доставки. Як критерій для оцінювання ефективності процесу постачання вантажів запропоновано використовувати комплексний критерій, який враховує витрати на доставку та часу доставки. Проведено теоретичне узагальнення і практичне вирішення задачі щодо вибору раціональної транспортно-технологічної схеми доставки товару на ділянці «виробник – транспорт– споживач» з залученням транспортно-експедиційної компанії.
Keywords: економічний ефект; міжнародні перевезення; схема доставки; транспортно-експедиційна діяльність; час доставки