Технологія будівництва автомобільної дороги в обхід м. Валки на ділянці км 423+000 – км 425+000 у Харківській області - Атаєв Сердар (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломному проєкті розглянуті наступні питання: кліматична та техніко-економічна характеристика; визначення параметрів ґрунту; визначення параметрів спеціалізованих потоків; технологія та організація робіт з будівництва водопропускної труби; технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна; технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу, контроль якості
Keywords: Будівництво автомобільної дороги в обхід м. Валки на ділянці км 423+000 – км 425+000 у Харківській області; будівництво автомобільної дороги; водопропускні труби; земляне полотно; дорожній одяг; контроль якості