УДОСКОНАЛЕННЯ ПРИНЦИПУ СТВОРЕННЯ ЗЕМЛЕРИЙНО-ЯРУСНИХ МАШИН - Кравець, С. В.; Лук’янчук, О. П.; Косяк, О. В.; Кравец, С. В.; Лукьянчук, А. П.; Косяк, А. В.; Kravets, S.; Lukyanchuk, O.; Kosiak, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проаналізовано недоліки конструкцій існуючих багатоярусних робочих органів, з точки зору енергоємності процесу, та обґрунтовано напрями оптимізації їх параметрів.
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ПРИНЦИПА СОЗДАНИЯ ЗЕМЛЕРОЙНО-ЯРУСНЫХ МАШИН
IMPROVING THE CONCEPT DESIGN OF EARTHMOVING-LONGLINE MACHINES
Keywords: критична глибина; ярус; робочий орган; ґрунт; енергоємність; критическая глубина; ярус; рабочий орган; грунт; энергоемкость; critical depth; tier; tool; soil; power intensity; 624.132.002.51.001.24