Використання асфальтобетонних сумішей модифікованих термопластом під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-13-06 Северодонецьк – Новоайдар в Луганській області - Фадєєв, Федір Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, призначено види ремонтних робіт, досліджено вплив термопласту Duroflex®-AC асфальтобетонів та запропоновано для проведення капітального ремонту асфальтобетон з покращеними властивостями, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організацію виконання робіт з поточного дрібного, поточного середнього та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт.
Keywords: дорожній одяг; асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; поточний середній ремонт; поточний дрібний ремонт