Моделювання траєкторії руху роботів-кур’єрів з урахуванням пріоритетів відвідування - Дьяконенко, Ніна Леонідівна; Хацько, Наталія Евгенівна; Хацько, Кирило Олександрович; Diakonenko, Nina Leonidovna; Khatsko, Natalia Evgenievna; Khatsko, Kyrylo Alexandrovich; Дьяконенко, Нина Леонидовна; Хацько, Наталия Евгеньевна; Хацько, Кирилл Александрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
З огляду на актуальність застосування роботів-кур’єрів у роботі проведено аналіз алгоритмів конструювання маршруту руху об’єкта по точкам. За допомогою метода відпалу для прокладання траєкторії розроблено програмний додаток з графічним інтерфейсом, який реалізує конструювання маршруту руху об’єкта по точкам з різним пріоритетом.
Modeling the trajectory of courier robots taking into account the priorities of the visit
Моделирование траектории движения роботов-курьеров с учетом приоритетов посещения
Keywords: безпілотні апарати; метод відпалу; метод рухомої прямої; точки з різним пріоритетом; огинання перешкод; unmanned vehicles; trajectory calculation; annealing method; points with different priority; obstacle avoidance; беспилотные аппараты; рассчет траектории; метод отжига; точки с разным приоритетом; 004.021; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.27