Система попередження про перетин дорожньої розмiтки - Гурко, Олександр Геннадійович; Плахтєєв, Анатолiй Павлович; Храмов, Олексiй Леонiдович (My University, 2015)
Система попередження про перетин дорожньої розмітки, що складається з елементів розмітки, встановлених на транспортному засобі блока визначення розмітки, обчислювального блока і блока сповіщення водія про перетин розмітки, яка відрізняється тим, що елементи дорожньої розмітки виконуються з використанням радіочастотних міток (транспондерів), а блок визначення розмітки виконується з можливістю випромінювання та приймання електромагнітного сигналу певної частоти.
Keywords: Дорожнi одяги