Дослідження невизначеності вимірювань просторового розподілу динамічних навантажень на елементи конструкції дорожньої машини - Грабовський, Денис Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі на основі експериментальних досліджень всебічно досліджено та проаналізована невизначеність вимірювань динамічних навантажень на елементи конструкції дорожньої машини. Проаналізовано вплив типу датчиків та їх розміщення на достовірність вимірювальної інформації. Запропонована методика вимірювання параметрів динамічних навантажень за даними датчиків механічних деформацій, а також запропоновані рекомендації щодо оптимального розміщення датчиків на автогрейдері.
Keywords: автогрейдер; вібрації; динамічні навантаження; достовірність; невизначеність вимірювань; оптимальне розміщення датчиків; режими роботи; технічне діагностування