Елементи проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаража - Сергіенко, Денис Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі визначено основні теоретичні положення щодо розробки елементів проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з урахуванням планувальних документів на територію проєктування. Встановлено основні етапи технології розробки проєкту землеустрою, зокрема: проведення підготовчих, топографо-геодезичних та камеральних робіт, розроблення графічних матеріалів та пояснювальної записки, а також формування електронного документа у форматі XML. Описано основні роботи з внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру та отримання витягу.
Keywords: земельна ділянка; проєкт землеустрою щодо відведення; геодезичні роботи; електронний документ; кадастровий план