Проєктування модульного будинку з використанням залізобетонного модуля. Ч. 1. Аналіз існуючих модульних конструкцій - Нагієв, Алі Мурадхан огли (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Виконано аналіз сучасних технологій модульного будівництва будинків. Розроблено залізобетонний модуль. Розглянуті варіанти проектів будівництва як одномодульного так і багатомодульного будинків. Проаналізовано можливість використання різних фундаментів при модульному будівництві
Keywords: Залізобетонний будинок; залізобетонний модуль; модульне будівництво; конструктивні рішення