Розробка сайту з продажу запчастин (комплексний) - Животченко, Ангеліна Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження - процес створення веб-сайту, що використовує сучасні технології фронт-енду для створення інтерфейсу та функціональності. Мета роботи – розробка веб-сайту для продажу запчастин, використовуючи сучасні технології фронт-енду, для забезпечення ефективногота зручного сервісу для користувачів. Предмет дослідження – веб-сайт для продажу запчастин, розроблений з використанням HTML, CSS та JavaScript. У роботі були розглянуті особливості e-commerce, а також сучасні технічні та ергономічні принципи розробки сайтів; опрацьован теоретичний матеріал з питань сучасних методів та технологій фронт-енду; здійснено аналіз предметної області та контексту використання веб-сайту; визначені та формалізовані вимоги до розроблюваного веб-сайту; обрані найбільш перспективні інструменти та технології для розробки; розроблена практична реалізація фронтенду веб-сайту з продажу запчастин за допомогою вибраних інструментів та технологій.
Keywords: javascript; html; css; web development; front-end development; user interface design; e-commerce