Проблеми та перспективи розвитку електромобілів - Смирнов, О. П.; Богаєвський, О. Б.; Пігарєв, Р. І.; Богаевский, А. Б.; Smirnov, О.; Bogaevsky, A.; Pigarev, R. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянута проблема створення екологічно чистих автотранспортних засобів. Сформульовані основні принципи побудови електромобілів та проаналізовані перспективи створення та експлуатації екологічно чистих автотранспортних засобів.
Проблемы и перспективы развития электромобилей
Problems and prospects of electric vehicles
Keywords: енергозберігаючі технології; економічність; електромобіль; акумуляторна батарея; дальність пробігу; энергосберегающие технологии; экономичность; электромобиль; аккумуляторная батарея; дальность пробега; energy-saving technology; efficiency; electric vehicle; electric battery; range; 629.3+504