Розробка методики оцінки рівності покриття на мостах і шляхопроводах - Колосовський, Володимир (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою дипломного проекту є вибір оптимального метода оцінки рівності дорожнього покриття на автомобільних мостах і шляхопроводах. В роботі були розглянуті такі питання: - аналіз видів і типів обладнання для оцінки рівності; - методи оцінки рівності покриття мостів і шляхопроводів; - натурні обстеження покриттів мостів і шляхопроводів; - розробка рекомендацій по оцінки рівності мостів і шляхопроводів. Об’єкт дослідження – рівність дорожнього покриття на автомобільних мостах і шляхопроводах.
Keywords: рівність дорожнього покриття; нівелювання; мостове полотно; міжнародний індекс рівності IRI