Дослідження використання ременя безпеки водіями легкових автомобілів - Болотських, Дмитро Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – процес безпечної експлуатації автомобільних транспортних засобів. Мета роботи – визначити яка частина водіїв автомобільних транспортних засобів в місті Лисичанськ користується ременями безпеки, дотримуючись вимоги Правил дорожнього руху. Метод дослідження – емпіричне дослідження користування водієм ременем безпеки та методи математичної статистики. В дипломної роботі виконано аналіз конструктивної безпеки автомобіля. Розроблена методика обстеження. Отримані результати використання водіями легкових автомобілів ременів безпеки.
Keywords: безпека; ремені безпеки; автомобіль; водій; експлуатація автомобіля