Iндукторна система з двома прямокутними витками та тонким екраном - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Чаплигiн, Євген Олександрович; Шиндерук, Свiтлана Олександрiвна; Щиголєва, Свiтлана Олександрiвна (My University, 2014)
Прямокутна індукторна система, принцип дії якої полягає у деформуванні металевих заготівок за рахунок впливу імпульсним магнітним полем, яка відрізняється тим, що індуктор виконано у вигляді двох прямокутних витків, один з яких розташовано зверху тонкого допоміжного екрана, а другий - знизу, та витки індуктора з'єднані так, що струм в них протікає в одному напрямку, при цьому виток над допоміжним екраном розташований по краю робочої зони індукторної системи.