Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” (Розділ “Розрахунок кіл постійного та синусоїдального струму”) - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи студентів з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” охоплюють основні положення та методи розрахунку кіл постійного та синусоїдального струму. Методичні вказівки сприяють формуванню у студентів навичок практичного застосування теоретичних знань для розв'язання інженерних завдань, розвитку самостійного мислення та вдосконалення практичних умінь.
Keywords: електротехніка; розрахунково-графічна робота студентів