ВИКОРИСТАННЯ ГІБРИДНОЇ СИЛОВОЇ УСТАНОВКИ ПОСЛІДОВНОГО ТИПУ НА МІСЬКИХ АВТОБУСАХ - Сахно, В. П.; Тімков, О. М.; Луцик, А. П.; Сахно, В. П.; Тимков, О. Н.; Луцик, А. П.; Sakhno, V.; Timkov, O.; Lutsyk, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Впровадження гібридної силової установки у міський транспорт може значно зменшити проблеми, викликані в міських районах, завдяки використанню інноваційних технологій і технологій транспортних засобів. Розроблення математичних моделей для проектування автомобілів з гібридними силовими установками приводить до скорочення часу та зменшення витрат.
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ГИБРИДНОЙ СИЛОВОЙ УСТАНОВКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНОГО ТИПА НА ГОРОДСКИХ АВТОБУСАХ
USE OF HYBRID PROPULSION UNIT OF SERIAL TYPE IN CITY BUSES
Keywords: гібридна силова установка; послідовна схема; структурна схема; математична модель; мотор-генератор; гібридний автобус; гибридная силовая установка; последовательная схема; структурная схема; математическая модель; мотор-генератор; гибридный автобус; hybrid propulsion; sequential diagram; structural diagram; mathematical model; motor-generator; hybrid bus; 629.113