ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ НЕСУЧИХ ЗВАРНИХ КОНСТРУКЦІЙ З ЛИСТОВИХ СТАЛЕЙ В БУДІВЕЛЬНО-ДОРОЖНІХ МАШИНАХ ТА МАШИНАХ ДЛЯ ЗЕМЛЯНИХ РОБІТ - Дощечкіна, І. В.; Лалазарова, Н. О.; Терещенко, Д. С.; Дощечкина, И. В.; Лалазарова, Н. А.; Doshchechkina, I.; Lalazarova, N.; Tereshchenko, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Показано можливість підвищення надійності зварних несучих конструкцій із двофазних сталей підвищеної міцності шляхом мікролегування зварного шва ітрієм.
ПОВЫШЕНИЕ НАДЕЖНОСТИ НЕСУЩИХ СВАРНЫХ КОНСТРУКЦИЙ ИЗ ЛИСТОВЫХ СТАЛЕЙ В СТРОИТЕЛЬНО-ДОРОЖНЫХ МАШИНАХ И МАШИНАХ ДЛЯ ЗЕМЛЯНЫХ РАБОТ
IMPROVING RELIABILITY OF BEARING WELDED SHEET STEEL STRUCTURES IN ROAD-CONSTRUCTION AND EARTH MOVING MACHINES
Keywords: наплавлення; покриття електрода; присадка ітрію; структура; властивості; зварні з'єднання; наплавка; покрытие электрода; присадка иттрия; свойства; сварные соединения; welding; electrode coating; yttrium additive; structure; properties; welded joints; 620.178.15