Мережеві структури та кластеризація як тенденції розвитку підприємств в сучасній системі інформаційного типу - Попадинець, О. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
В статті аналізується сутність мережевих структур і кластеризація, визначаються їх різновиди, переваги та недоліків, а також досліджується провідний іноземний досвід застосування таких модифікаційних бізнес-утворень.
Keywords: мережа; ієрархія; віртуалізація; кластер; трансформація; трансакційні витрати; a network; hierarchy; virtualization; cluster; transformation; transaction expenses; 334.012