Влаштування захисного шару зносу із застосуванням модифікованих бітумних емульсій під час виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Павлоград – Синельникове на ділянці км 3+000 – км 23+000 - Джежела, Валерія Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено вплив полімеру на властивості катіонних бітумних емульсій, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з ліквідації вибоїн і герметизації тріщин та поточного ремонту автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт.
Keywords: транспортно-експлуатаційний стан; бітумна емульсія; модифікована бітумна емульсія ліквідація вибоїн; герметизація вибоїн; поточний ремонт