Капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С201504 Ігровиця – Дубівці – Смиківці Тернопільської області. Частина 1 - Макаренко, Данило Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі розглядається обстеження мосту на км 5+045 автомобільної дороги IV категорії загального користування місцевого значення С201504 Ігровиця – Ду-бівці – Смиківці Тернопільської області, що передують його капітальному ремонту. Виконується знайомство з нормативними, науково-технічними, сучасними періодичними та електронними джерелами інформації з питань обстеження та інженерно-гідрологічного вишукування. Розраховується витрата і рівень високої води для цього мосту. Виконується оцінка технічного стану, розраховується експлуатаційний стан та залишковий ресурс. Робляться висновки та рекомендації по експлуатації мосту та виконанню капітального ремонту.
Keywords: автодорожній міст; вишукування; експлуатаційний стан; залишковий ресурс; мостове полотно; нормативні документи; обстеження; опори; прогонова будова; технічний стан