Вплив процесу прокатування за субкритичних температур на формування структури та властивості низьковуглецевої сталі - Котова, Т. В.; Носко, О. А.; Аюпова, Т. А.; Волинчук, В. О.; Kotova, Tetiana; Nosko, Olha; Aiupova, Tetyana; Volynchuk, Vladyslav (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Досліджено структуру та механічні властивості тонколистового прокату із низьковуглецевої сталі, що використовується в автомобільної промисловості. Результати роботи можуть бути застосовані для визначення раціональних режимів оброблення, що передбачають прокатку за субкритичних температур, для підвищення комплексу властивостей металу й для отримання якісних деталей холодним штампуванням.
The influence of rolling at subcritical яtemperatures on the low-carbon steel structure and properties formation
Keywords: низьковуглецева сталь; гаряче прокатування; мікроструктура; механічні властивості; low-carbon steel; hot rolling; microstructure; mechanical properties; 621.771.23.09; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.103.0.78