ВПЛИВ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ФАКТОРІВ НА ПОКАЗНИКИ АВТОМОБІЛЯ ПРИ ВИКОРИСТАННІ БІОПАЛИВА - Корпач, А. О.; Левківський, О. О.; Корпач, А. А.; Левковский, А. А.; Korpach, A.; Levkivskyi, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Подано результати розрахунку витрати палива та викидів шкідливих речовин дизелем автомобіля, що працює на біопаливі. Розрахунки виконано для автомобіля, що рухається в режимах міського їздового циклу, враховуючи зміну стану та профілю дорожнього покриття, що характеризуються коефіцієнтом опору коченню і кутом нахилу повздовжнього профілю дороги.
ВЛИЯНИЕ ЭКСПЛУАТАЦИОННЫХ ФАКТОРОВ НА ПОКАЗАТЕЛИ АВТОМОБИЛЯ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ БИОТОПЛИВА
EFFECT OF OPERATING FACTORS ON THE VEHICLE PERFORMANCE WHEN USING BIOFUEL
Keywords: біопаливо; МЕРО; математична модель; паливна економічність; викиди шкідливих речовин; биотопливо; МЕРМ; математическая модель; топливная экономичность; выбросы вредных веществ; biofuel; MERO; mathematical model; fuel economy; pollutant emissions; 621.436:665.75