Способ повышения эффективности фильтрации отработавших газов дизельных двигателей внутреннего сгорания фильтром-нейтрализатором - Ильченко, А. В.; Балюк, В. Ю.; Тростенюк, Ю. В.; Ільченко, А. В.; Іlchenko, A. V.; Baliuk, V. U.; Todteniuk, U. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Разработан способ повышения эффективности фильтрации отработавших газов дизельных двигателей внутреннего сгорания фильтром-нейтрализатором.
Спосіб підвищення ефективності фільтрації відпрацьованих газів дизельних двигунів внутрішнього згоряння фільтром-нейтралізатором
The method for increasing efficiency of diesel exhaust gases filter-neutralizer
Keywords: сажа; фильтр; сопротивление; давление; моделирование; фільтр; опір; тиск; моделювання; carbon black; filter; resistance; pressure; simulation; 629.018