Розробка web-порталу з дистанційного навчання - Лавров, Максим Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В ході виконання дипломної роботи було розроблено web-портал з дистанційного навчання іноземним мовам з елементами тестування.
Keywords: CSS; HTML; JAVASCRIPT; JQUERY; MYSQL; PHP; ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ; WEB-ПОРТАЛ