СТВОРЕННЯ БІБЛІОТЕКИ ТИПОВИХ ЕЛЕМЕНТІВ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ РОБОТИ НАД КРЕСЛЕНИКАМИ ТА СХЕМАМИ - Грицина, Н. І.; Грицина, І. М.; Грицына, Н. И.; Грицына, И. Н.; Hrytsyna, N.; Hrytsyna, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто можливості системи AutoCAD для створення бібліотеки блоків, доповнення її новими об’єктами, наведено приклади практичного використання.
СОЗДАНИЕ БИБЛИОТЕКИ ТИПОВЫХ ЭЛЕМЕНТОВ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦИИ РАБОТЫ НАД ЧЕРТЕЖАМИ И СХЕМАМИ
CREATION OF A LIBRARY OF ITEM TYPES FOR DRAWING AND CHART WORK AUTOMATION
Keywords: блок; атрибут; бібліотека; блок; атрибут; библиотека; block; attribute; library; 514.18