Розроблення прототипу мобільного навчального застосунку - Котенко, Богдан Олександрович; Шапошнікова, Олена Павлівна; Мнушка, Оксана Василівна; Kotenko, Bohdan; Shaposhnikova, Olena; Mnushka, Oksana (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проаналізовані вимоги до навчального застосунку для дітей молодшого віку, були визначені функціональні вимоги та здійснено їх трасування, складено структуру керування застосунком і статичну структуру програми. Вибрано та визначено засоби для реалізації програми, а також досліджено реалізацію програми.
Developing a mobile educational application prototype
Keywords: комп’ютерна програма; мобільна платформа; за стосунок для розвитку; computer program; mobile platform; development application; 004; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.170