Використання платформи Orange для аналізу даних - Пронін, Сергій Вікторович; Сотников, Андрій Дмитрович; Pronin, Sergey Viktorovich; Sotnikov, Andrey Dmitrovich (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статті розглядаються способи створення систем машинного навчання та аналізу даних. Отримані результати демонструють можливість використання бібліотеки інтелектуального аналізу даних Orange для створення їхніх систем. За допомогою бібліотеки можна працювати з великими масивами даних, що е однією з основних характеристик для цих систем. Використовуючи систему, можна працювати з різноманітними форматами даних, загружати набори даних з мережі, використовувати оригінальні скрипти.
Using the Orange platform for data analysis
Keywords: аналіз даних; машинне навчання; ймовірність вибору; python; orange; data analysis; machine learning; probability of choice; 629.33:681.51; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.131