Управління ефективністю перевезення вантажів - Мазепа, Вікторія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі удосконалено існуючі підходи щодо визначення понять «ефективність», «процес перевезень», «ефективність процесу перевезень», отримала подальший розвиток оцінка ефективності перевезення вантажів за рахунок додавання окремих матриць ефективності процесів навантаження і розвантаження. Після проведення оцінки, виділені слабкі місця в управлінні ефективністю перевезень. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо покращення управління ефективністю перевезень та запропоновано дослідження документообігу в службі перевезень підприємства.
Keywords: управління; ефективність; ефективність перевезень; матричне моделювання