Підвищення ефективності перевезення пасажирів на міському маршруті №201 автобусами ПАТ «Північтранс» - Черкас, Анастасія Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ПАТ «Північтранс» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2024 р. Область застосування: пасажирські підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: маршрут; рухомий склад; пасажир; стомлюваність; витрати; ефективність