Моніторинг, моделювання та прогнозування стану довкілля : курс лекцій з дисципліни. Частина 2 - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Курс лекцій розроблено відповідно вимог освітньо-професійної програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю Е2 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 32 години (16 лекцій). Зміст лекцій відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 21 «Моніторинг, моделювання та прогнозування стану довкілля» 2026 р. Мова навчання – державна
Keywords: моніторинг довкілля; моделювання стану довкілля; прогнозування стану довкілля; екологія; охорона навколишнього середовища; екологічний моніторинг; освітньо-професійна програма; бакалаврський рівень освіти; 504.064.2/.3