Моделювання руху пасажирського транспорту для побудови розкладу роботи на маршруті за допомогою алгоритмізації управління - Козачок, Л. М.; Козачок, Л. Н.; Kozachok, L. N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
У даній статті дана математична постановка задачі дослідження пасажиропотоку на деякому автобусному маршруті для визначення оптимальних режимів роботи водіїв транспортних засобів.
Моделирование движения пассажирского транспорта для построения расписания работы на маршруте с помощью алгоритмизации управления
Modeling traffic passenger transport for building timetable on the route through control algorithmization
Keywords: транспортні системи; теорія розкладів; календарне планування; оптимізація витрат; транспортные системы; теория расписаний; календарное планирование; оптимизация расходов; transportation systems; scheduling theory; scheduling; cost optimization; 656.072; 656.015; 519,12.176