Облік витрат на експлуатацію дорожньо-будівельної техніки - Д'яченко, Руслан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Вивчено сутність та значення витрат підприємства як економічної та облікової категорії. Розкрито основні характеристики поняття «витрати» та особливості їх класифікації. Розглянуто організаційну характеристику ТОВ «Славдорстрой» та проведено аналіз його витрат. Досліджено практику обліку витрат на експлуатацію дорожньо-будівельної техніки ТОВ «Славдорстрой». Обґрунтовано пропозиції з удосконалення обліку витрат на експлуатацію дорожньо-будівельної техніки ТОВ «Славдорстрой».
Keywords: облік; витрати; експлуатація; дорожньо-будівельна техніка; аналіз; загальновиробничі витрати