Програмне забезпечення та його використання в галузі геодезії на прикладі топографо-геодезичного знімання об’єкту на території смт. Утківка Харківської області - Гунько, Ірина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі було детально розглянуто нормативно-правову базу для топографо-геодезичних робіт, виконано топографічно-геодезичне знімання території з подальшою камеральною обробкою, проведений аналіз, на рівні світового ринку, програмних комплексів в галузі геодезії та їх функціональних можливостей, створена цифрова модель місцевості у двовимірному та тривимірному просторі.
Keywords: топографо-геодезичне знімання; цифрова модель місцевості; програмні комплекси