Cучасний комп'ютерний інжиніринг у машинобудуванні - Аврамов, К. В.; Успенський, Б. В.; Ніконов, О. Я.; Успенский, Б. В.; Никонов, О. Я; Avramov, K. V.; Uspenskiy, B. V.; Nikonov, O. Ya. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Розглянуто основні тенденції та підходи сучасного комп'ютерного інжинірингу, представлені етапи розвитку ключових груп технологій і ступінь їх впровадження в промисловість.
Cовременный компьютерный инжиниринг в машиностроении
Modern computer engineering in machine-building
Keywords: комп'ютерний інжиніринг; машинобудування; інформаційні технології; програмні засоби; штучний інтелект; компьютерный инжиниринг; машиностроение; информационные технологии; программные средства; искусственный интеллект; computer engineering; machine-building; information technology; software; artificial intelligence; 621.01:004.4