Дослідження наслідків перенесення міжміської автостанції у місті Рівне. Ч. 1. Визначення параметрів попиту на пересування користувачів автостанцій міським громадським транспортом - Ісакова, Наталія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Дипломна робота присвячена питанню формування моделі транспортного попиту на пересування громадським транспортом до та з трьох міжміських автобусних станцій у м. Рівне. За посередництвом опитування пасажирів на автостанціях був отриманий розподіл відстаней пересувань до та з автостанцій, який поряд із зібраною статистичною інформацією стали необхідними даними для розрахунку матриці кореспонденцій, що є невід’ємною частиною транспортної моделі м. Рівне. Дана модель була розроблена у програмі Visum, з використанням якої отримані характеристики пересувань населення до та з автостанцій при їх поточному розташуванні.
Keywords: автостанція; громадський транспорт; пасажирські перевезення; транспортна модель; транспортний попит