ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ ПСИХОЛОГІЇ ПРАЦІ. ДЕЯКІ АСПЕКТИ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ПСИХОЛОГІЇ ЛЮДИНИ І ПРАЦІ - Тузіков, С. А.; Молодцов, В. А.; Лазутський, А. Ф.; Яценко, В. В.; Тузиков, С. А.; Молодцов, В. А.; Лазутский, А. Ф.; Яценко, В. В.; Tuzikov, S.; Molodtsov, V.; Lazutskiy, A.; Yatsenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто три основні поняття: психології, праці, психології праці та зв’язки між ними. Наведено деякі аспекти взаємозв’язку психології людини та праці, а також психології праці з іншими дисциплінами. Проведено аналіз загальних понять психології праці: сфера її застосування, цілі, завдання, предмет, об’єкт, суб’єкт і основні методи.
ОБЩИЕ ПОНЯТИЯ ПСИХОЛОГИИ ТРУДА. НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ВЗАИМОСВЯЗИ ПСИХОЛОГИИ ЧЕЛОВЕКА И ТРУДА
GENERAL CONCEPTS OF LABOR PSYCHOLOGY. SOME ASPECTS OF HUMAN PSYCHOLOGY AND LABOR INTERACTION
Keywords: психологія праці; взаємозв’язок психології людини та праці; психология труда; взаимосвязь психологии человека и труда; psychology; labour; labour psychology; human psychology and labour interaction; 331.45 (075.8)