ДОСВІД ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ТА ВИКОНАННЯ НИМИ ДИПЛОМНИХ РОБІТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ОХОРОНА ПРАЦІ» - Бєлан, С. В.; Рибалова, О. В.; Белан, С. В.; Рыбалова, О. В.; Belan, S.; Rybalova, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проаналізовано досвід кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України з підготовки фахівців за напрямом 6.170202, 7.170202, 8.170202 «Охорона праці» та виконання слухачами дипломних робіт. Узагальнення набутого досвіду спрямоване на покращення якості підготовки фахівців у галузі охорони праці.
ОПЫТ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ И ВЫПОЛНЕНИЕ ИМИ ДИПЛОМНЫХ РАБОТ ПО СПЕЦИАЛЬНОСТИ «ОХРАНА ТРУДА»
EXPERIENCE IN TRAINING SPECIALISTS AND WRITING DIPLOMA WORKS IN THE FIELD OF LABOUR PROTECTION
Keywords: підготовка фахівців; охорона праці; безпека життєдіяльності; дипломне проектування; подготовка специалистов; охрана труда; безопасность жизнедеятельности; дипломное проектирование; education; labour protection; life safety; diploma work development; 621.863.2