НАЧІПНЕ ОБЛАДНАННЯ КОМБІНОВАНОЇ ДІЇ ДЛЯ ЗНИЩЕННЯ НЕБАЖАНОЇ РОСЛИННОСТІ - Бундза, О. З.; Нікітін, В. Г.; Никитин, В. Г.; Bundza, O.; Nikitin, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто конструкцію начіпного обладнання для знищення небажаної рослинності в меліоративних каналах комбінованим способом.
НАВЕСНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ КОМБИНИРОВАННОГО ДЕЙСТВИЯ ДЛЯ УНИЧТОЖЕНИЯ НЕЖЕЛАТЕЛЬНОЙ РАСТИТЕЛЬНОСТИ
ATTACHMENTS OF COMBINED ACTION FOR ELIMINATING UNDESIRABLE VEGETATION
Keywords: меліоративний канал; косарка; зрізання; бур’яни; контактний спосіб; гербіцид; мелиоративный канал; косилка; срезание; сорняки; контактный способ; гербицид; soil-reclamation canal; mower; cutting; weeds; contact method; herbicide; 622.339