Гнучка мобільна комп’ютеризована система екологічного моніторингу наземних транспортних систем - Хабаров, В. О.; Верченко, В. В.; Habarov, V.; Verchenko, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто проблеми екологічного становища автомобільних магістралей, зокрема забруднення атмосферного повітря за рахунок викидів небезпечних речовин в атмосферу через вихлопні гази транспортних засобів та питання радіаційної небезпеки дорожнього середовища руху.
Гибкая мобильная компьютеризированная система экологического мониторинга наземных транспортных систем
Flexible mobile computerized system for environmental monitoring ground transportation systems
Keywords: автотранспортна лабораторія; екологічна безпека; моніторинг; автотранспортная лаборатория; экологическая безопасность; мониторинг; trucking laboratory; environmental safety; monitoring; 504.3.054