Проект СТО легкових автомобілів з розробкою ділянки діагностики та обслуговування системи впорскування палива - Войт, Анатолій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було розроблено проект СТО легкових автомобілів з розробкою ділянки діагностики та обслуговування системи впорскування палива, проаналізовано розвиток конструкцій систем впорскування палива, методи їх діагностики. Розглянуті функціональні можливості діагностичного обладнання фірми BOSCH на розрахованому СТО, виконані експериментальні дослідження працездатності системи впорскування палива реального автомобіля.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ДВИГУН; ВПОРСКУВАННЯ; ДІАГНОСТИКА; BOSCH; ВИМІРЮВАННЯ; ФОРСУНКА