Технологія відновлення барабану привода - Волошина, Марина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі розглянуті питання організації робіт в САПР ремонту. Запропонована нова сегментна конструкція барабанів приводного блоку зі з’ємними футерувальними пластинами. Виконана розробка технологічних операцій відновлення барабана і заміни зношених футерувальних пластин. Таким чином, прийняті в кваліфікаційній роботі проектні рішення і виконана конструкторсько-технологічна розробка забезпечують підвищення ремонтопридатності приводного блоку, а впровадження ефективних технологій відновлення працездатного стану сприяє надійному функціонуванню шахтних стрічкових конвеєрів.
Keywords: верстат; виробничий структурний підрозділ; організаційна підготовка; приводний блок; ремонт; спеціалізована дільниця; стрічковий конвеєр; технологічний процес; футерування барабану